KATRIEN VOORSPOELS

COACH BIJ HUIS VOOR VEERKRACHT

STRESSVAARDIGHEID EN ONDERNEMERSCHAP: EEN GOUDEN COMBINATIE

WORKSHOP BESCHRIJVING

Ondernemen is leuk, het geeft je vrijheid en je ervaart zelf de beloning van je harde werk. Hoe mooi het ondernemen ook is en hoe succesvol je als ondernemer ook bent, er zijn genoeg factoren die leiden tot veel stress. Ondernemers nemen dit vaak als vanzelfsprekend aan. Het is niet meer dan logisch is als dat ook een invloed heeft op je werk-privébalans en je (emotionele) gezondheid. Stressbestendigheid en veerkracht zijn belangrijk, omdat er veel op je af komt als ondernemer.

  1. Stress: wat is het, oorzaak, functie & impact
  2. Veerkracht: surfen op de golven van stress in je onderneming
  3. Mijn stress: hoe doe ik wat ik doe?
  4. Actieplan: doen wat nodig is

Je leert in deze workshop:

  • wat stress is en hoe je de voordelen ervan leert inzetten zodat je veerkrachtig in je ondernemerschap kan blijven staan
  • stilstaan bij wat jou(w) stress veroorzaakt en wat jouw signalen zijn
  • hoe jouw actieplan ondersteunend is in jouw professioneel proces naar balans en groei.

De worskhop voorziet voldoende oefeningen waarmee je onmiddellijk mee aan de slag kan. Dit in je eigen proces en werkpraktijk als ondernemer. Je gaat naar huis met een (aanzet tot) actieplan om het thema verder op te gaan pakken en te integreren.

BIOGRAFIE

Katrien is moeder, coach, tangodanser en stresskip. Ze zoekt haar weg als ondernemer en probeer een authentieke, nabije mama te zijn.

Als coach begeleidt Katrien al een tijdje mensen die hun weg zoeken in het meebewegen op de woelige baren van het leven. En dit zowel op persoonlijk vlak is in de werkcontext. Leiderschap vormt de rode draad: je mag van haar inzicht en inspiratie verwachten maar ook de uitnodiging om het heft in eigen handen te nemen. Ze leert je in contact staan met jezelf en wat belangrijk is. Om dan te kunnen doen wat nodig is …

Maar bovenal is ze ervaringsdeskundige in Leven met de grote ‘L’.

Stress is een rode draad door haar leven. Haar levendige temperament en grote gevoeligheid zorgen ervoor dat ze vaak als een kieke zonder kop rondloopt. Haar burn-out in 2009 betekende een groot kantelpunt; haar leven is nooit meer als voorheen. Het is nog steeds een weg van vallen en opstaan; het grote knoeiwerk kent ze als geen ander … maar weet ook uit ervaring wat wérkt en wat maakt dat ze het anders doet dan voorheen.

Coach Katrien
Huis voor veerkracht

TERUG NAAR PROGRAMMA CONFERENTIE