SYLVIA FEYTONS

Oprichter ARANEAWEB
& PRODUCT IK

PRODUCT IK!
WAAR KAN JIJ ALS ONDERNEMER HET VERSCHIL MAKEN?

WORKSHOP BESCHRIJVING

Je hebt weinig tijd wanneer je bezig bent met het opstarten van een bedrijf of al een ondernemer bent. Het gezin, je project, je eigen bedrijf waar je helemaal in opgaat.

In al deze drukte vergeten mensen vaak dat ze zelf hun grootste asset zijn.

Inspirerende personen zoals Steve Jobs, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Wouter Torfs, Marc Coucke, Ann Claes,…  zijn één voor één boegbeelden en sterkhouders van hun bedrijf. Daarnaast zijn het ook gepassioneerde mensen, die bewust omgaan met hun talenten en daarbij heel authentiek en intuïtief zijn. Ze kennen zichzelf (door vallen en opstaan). Ze hebben hun talenten weten te verbinden met hun passie. 

In deze workshop legt Sylvia jou graag uit waar jij als persoon het verschil kan maken!

Door te investeren in jezelf, in PRODUCT IK, en niet alleen te investeren in de uitwerking van je idee of product.  Je krijg zicht waar jouw sterktes liggen, jouw passies, jouw uitdagingen, jouw leiderschap.

Ook legt ze uit hoe belangrijk een startup team of management team is voor je bedrijf en waar je juist moet naar op zoek gaan wanneer men spreekt over complementariteit.

Je proeft ervan door praktische oefeningen waardoor je zeker met verfrissende inzichten naar huis gaat.

BIOGRAFIE

Sylvia is een gepassioneerde vrouw en mama die ernaar streeft haar leven ten volle te leven. Ze wil later geen spijt krijgen dat ze iets niet geprobeerd heeft. Dit gaat hand in hand met falen en weer opstaan. Een paar jaar geleden richtte ze haar eigen bedrijf (Book in a Box) op met haar man. Na pech waren ze gedwongen hun bedrijf op te geven, wat het moeilijkste was dat ze ooit moest doen. Dat dreef haar om de campagne Failing Forward mee op te starten. Ze is dan ook jarenlang manager geweest van het project.

Sylvia is Burgerlijk Ingenieur en houdt van levenslang leren. Ze is master in Psycho-Energetisch leiderschap, erkend KernTalenten-analyst en momenteel volgt ze een MBA opleiding bij Vlerick Business School.

Sylvia werkt als intra-preneur in residence, geeft keynotes en is personal en businesscoach om mensen en organistaties te inspireren en te begeleiden om de beste versie van zichzelf te worden.

Meer weten over Sylvia?
LinkedIn Sylvia

TERUG NAAR PROGRAMMA CONFERENTIE