KEYNOTE
Life is short.
Choose life.
Fail forward.

Meer succes? Zorg dat je meer faalt. Falen is een voorwaarde voor groei & ontwikkeling.
Kijk maar naar een kind dat leert fietsen. 

Bij het leren fietsen vinden we het heel normaal dat vallen bij het leerproces hoort maar als we naar de bedrijfswereld kijken, dan verandert die verwachting compleet. Plots mogen er geen fouten meer gemaakt worden. We bedenken allerlei regels en procedures om te voorkomen dat er iets mis kan gaan. De intentie van deze regels en systemen is goedbedoeld maar we zijn als maatschappij en bedrijfsleven helemaal doorgeschoten met onze controle-drang. Teveel regeltjes zorgen juist voor een averechts effect.

Ontdek hoe je problemen kunt ombuigen naar opportuniteiten. Doorbreek je vastgeroeste patronen en durf voor je GiGa droom te gaan. Leer diverse tools om op zeer korte tijd een groot aantal alternatieven te bedenken. Pas praktische tips toe om echt in actie te komen door NaNo-experimenten uit te voeren. Laat je inspireren door voorbeelden en verhalen uit diverse werelden om zo de kracht van ‘snel, veel en voorwaarts te falen’.

Cyriel KORTLEVEN

BIO

Cyriel Kortleven is internationaal spreker en auteur. Zijn levensmissie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering.

Door zijn speelse en enthousiaste levenshouding, creëert hij een open en informele sfeer in elke groep. Cyriel stimuleert mensen om hun vastgeroeste patronen te doorbreken en inspireert je om je volledig potentieel te onthullen.

Cyriel heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. Cyriel verzorgt presentaties over heel de wereld en is gemiddeld 100 dagen per jaar ‘on the road (or plane)’. Hij heeft al in meer dan 23 landen presentaties gegeven op 5 verschillende continenten. Cyriel is daarnaast auteur van 4 boeken waarvan zijn laatste boek ‘Less is Beautiful’ wereldwijd veel lof krijgt. Cyriel is de eerste Belgische Certified Professional Speakers (CSP).

Overzichtspagina

Terug naar het overzicht en naar het programma

// Lees meer

Panel

Ondernemers Jorn Vansyacker, Soe Nsuki, Wesley Lorrez en Anthony Bosschem getuigen over hun faalmomenten én over hoe deze hen sterker maken.

// Lees meer

WORKSHOPS

Ga zelf aan het werk met je passie, faalangst, talenten, marktfocus en sales skills in de vele praktische workshops.

// Lees meer

PRAKTISCH

Wil je weten waar het is en waar je moet parkeren?

// Lees meer