Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fuckup Night Gent i.s.m. Failing Forward – Faalfolie

8 juni | Tijd: 19:00 - 22:00

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

LOCATIE

Illie Mangaro
Dok-Noord 7
9000, Gent

PROGRAMMA 

19:00 – Welkom & registratie

19:30: Start getuigenissen – sessie moderator: Stefaan Dewinter

19:30 – Ianka Fleerackers + Q&A

20:00 –  Sarah Parent + Q&A

20:30 –  Anthony Bosschem + Q&A

21:00 – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS  drinks included

Opgelet *** registratie verplicht!

Evenement is gratis maar inschrijven verplicht.
Indien u afwezig bent, en niet op voorhand verwittigd hebt, zijn wij genoodzaakt om een no showfee van €25 aan te rekenen.

initiatiefnemers
Een initiatief van:
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkerondernemen.be. #sterkondernemen
  • Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’.Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.
  • UNIZO versterkt ondernemers.  Achter de naam ‘UNIZO’  gaan ruim 85.000 ondernemers  en heel wat gemotiveerde medewerkers schuil. Stuk voor stuk staan wij ten dienste van ondernemers en het ondernemerschap. Een stevige ploeg als één man achter u, in goede en kwade tijden .  Bij ons kunt u altijd terecht.
Gesteund door:

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Illie Mangaro
Dok-Noord 7
Gent, 9000 België

Organisator

Startups.be vzw/asbl