Loading Events
This event has passed.

Op 5 mei slaan Failing Forward en AFC de handen in elkaar om tijdens een één uur durende web conferentie drie boeiende ondernemers zonder schroom te laten getuigen over hun veerkracht en over het leergeld dat ze tijdens hun ondernemersparcours betaalden.

 Jorn Vanysacker was medeoprichter van een dating-app in Londen. Helaas kregen ze geen extra financiering, waardoor het liefdesverhaal eerder dan verwacht afliep. Vandaag verstoort Jorn de HR-wereld als CMO bij de HR-Tech startup, Intuo!

 Ruth Janssens had haar eigen startup Small Teaser die in 2017 werd bekroond met ‘Startup of the Year’. Helaas was Small Teaser niet in staat om een tweede financieringsronde te krijgen en moest ze een einde maken aan het verhaal.

Later schreef ze hierover een boek, genaamd ‘Struikelen in stijl’.

 Bram Vandeperre is medeoprichter van Scooty dat elekrische deelscooters op de markt bracht. Zijn ervaring: “scaling is easier said than done! Intussen verkochten de founders Scooty aan Europcar. “It is not about exit, but the right exit”!

 

Locatie: online

Tijdstip: 5 mei 2020 van 17 tot 18u

 

Gratis registreren via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-failing-forward-in-the-startup-world-102798176112?fbclid=IwAR25o3u4fbIsIJ-l4l5ALxg2yg6SHZNja3LI1Xa-IGCDXvTG08faXeGvwF0