Loading Events
This event has passed.

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit de voorstelling van drie faalverhalen (gratis registratie). Nadien is het mogelijk om na te praten tijdens een netwerkmoment met hapjes en dranken (opgelet dit netwerkgedeelte kost 22€)

PROGRAMMA 

18:30  – Welkom & registratie

19:00  – Plenair gedeelte (gratis)

           – Dirk Callaerts + Q&A

           – Peter Decuypere + Q&A

           – Martijn Rutten + Q&A

20:30 – Netwerkborrel (22 EUR)

Opgelet *** registratie verplicht!

LOCATIE 
Thomas More Hogeschool
Campus Blairon 800
2300 Turnhout
België
 

 
Failing Forward is een initiatief van:
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkerondernemen.be. #sterkondernemen
  • Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’.Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.
Faalfolie Turnhout is gesteund door:
Sponsors