Loading Events
This event has passed.

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken.

Over dit evenement

Wie begrijpt de rollercoaster van een ondernemer beter dan een ondernemer zelf? Laat je ondernemersvuur aanwakkeren tijdens de online faalfolies van 24 september waar Failing Forward en Shots of Ginger de handen in elkaar slaan

We horen het vaak zeggen. Online is niet hetzelfde als offline. Wel, hier bewijzen we graag het tegendeel. Het wordt een event waarbij je vergeet dat je voor een scherm zit en de neiging zal hebben om de spreker en de andere deelnemers aan te willen raken. Na dit event lijkt het wel alsof je elkaar al langer kent.

Wij zorgen alvast voor de aanpak die dit mogelijk maakt. Het enige wat jij te doen hebt is je openstellen voor de ervaring.

Deze Faalfollie wordt een heuse Firestarter voor je geest, je lichaam, je ziel en je netwerk

PROGRAMMA 

19:30 – Opréchte verwelkoming

19:40 – Verrassend authentiek netwerken

20:30 – Het pure verhaal van Davy Jonckers

20:50 – Mogelijkheid tot delen wat het verhaal je bracht

21:30 – Einde

Davy Jonckers is vooral gekend van Yontec, maar mogen we ondertussen serial entrepreneur noemen. Niet alles ging over rozen. Een overname die afsprong, ontdekken dat je niet langer de juiste man op de juiste plaats bent om de zaak een volgende stap te laten zetten. Davy vertelt er graag alles over met zijn gekende enthousiasme en openheid

DEELNAME – GRATIS

Opgelet *** registratie verplicht! Er zijn slechts 20 plaatsen. Ze worden toegekend op “First come – first serve” basis, en er wordt een wachtlijst aangelegd

 

IK REGISTREER ME

Opgelet *** registratie verplicht!

 

Gesteund door:

Een initiatief van:

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen.
  • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.