Loading Events
This event has passed.

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En fouten maken hoort daar nu eenmaal bij. Dat betekent niet dat je moet stoppen. Integendeel, de grootste lessen komen net van je fouten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties hebben de bal wel eens misgeslagen. Een ondernemersverhaal is ook maar zelden een rechte lijn naar omhoog.

Op 12 maart viert Senior Consultants Vlaanderen vzw haar 20-jarig bestaan en werkt hiervoor samen met Failing Forward. Twee boeiende ondernemers zullen je op die avond ongetwijfeld inspireren met interessante tips en weetjes, en vooral met hun aanstekelijke energie en veerkracht!

LOCATIE

Technopolis

Technologielaan 1,

2800 Mechelen

PROGRAMMA 

17:30: Registratie met welkomstdrankje

18:30 : Welkomstwoord door Lief Aerts, voorzitter SCV

Karen Boers zei 7 jaar geleden haar vaste job vaarwel om de toenmalige opkomende digitale startups op de kaart te zetten in België en ze ondersteuning te bieden. Nadien richtte ze de vzw BeCode op, om tegelijk de moeilijke toegang van kansarmere groepen tot de arbeidsmarkt én de schaarste aan technologische profielen aan te pakken. Karen geeft ons inzicht in het leergeld dat ze hierbij heeft betaald en hoe dat dat heeft bijgedragen tot waar zijzelf en haar maatschappelijke projecten vandaag staan.

Al mag Karel Van Eetvelt binnenkort de sprong maken van Febelfin naar R.S.C. Anderlecht, hij komt ons nog waardevole tips geven over hoe je als ondernemer de bank tot partner maakt. Hoewel banken door allerlei regelgeving gedwongen worden om een strikt (krediet)kader te respecteren, blijven opportuniteiten in de bancaire relatie volgens hem onderbenut…

20:00 – Tapasreceptie (tot 21:30u)

INKOM – GRATIS

IK REGISTREER ME

Opgelet *** registratie verplicht!

 

Gesteund door:

Een initiatief van:

 • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen.
 • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.
 • Senior Consultants Vlaanderen is een vereniging die bestaat uit 130 bedrijfsconsultants in Vlaanderen en Brussel. Maak kennis met onze consultancy. De 130 bedrijfsconsultants in Vlaanderen en Brussel hebben elk hun eigen expertise. Na een professionele carrière als bedrijfsleider, manager, leidinggevende, deskundige of kaderlid wenden onze experts hun bedrijfskennis aan om uw onderneming of organisatie gezond te laten groeien.De consultants van Senior Consultants Vlaanderen
  • denken mee met uw bedrijf: van de oprichting over de groeifase tot de opvolging,
  • hebben inzicht in ondernemerschap,
  • werken met kennis van zaken: van algemeen beleid tot specifieke vakgebieden,
  • stellen zich flexibel op: vlot bereikbaar en aangenaam om mee samen te werken, hebben tijd om u uitgebreid te adviseren – zodat u er écht wat aan hebt.