Loading Events
This event has passed.

Yes, we komen terug naar de stad aan de Dijle!

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

LOCATIE

OPEK
Vaartkom 4
3000 Leuven

PROGRAMMA 

19:00 – Welkom & registratie

19:30 –  Sebastian Matoso + Q&A

Sebastian Matoso is een gekend startup innovatie-expert. Als startup coach bij BNP Paribas Fortis en EDF Luminus en als stichter van MION begeleidt hij jonge, beloftevolle ondernemingen

20:00 – Jochem Daelman + Q&A

Jochem Daelman is mede-oprichter van ONKRUID, de Leuvense startup die architectuur, design, marketing, muziek en ‘urban development’ combineert. Jochem staat ook achter projecten als HORST festival. Jammer genoeg is niet altijd alles even vlot verlopen en heeft ook Jochem een aantal ups & downs gekend.

20:30 – Els Meyvaert + Q&A

Els Meyvaert is vandaag helemaal ondergedompeld de wereld van Blockchain technologie. Voorheen wilde ze, met 10 jaar ervaring in de communicatiesector, een eigen communicatiebureau opstarten. Maar na zeven maanden was het avontuur afgelopen.

21:00 – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS 

Opgelet *** registratie verplicht!

Hou zeker onze website in de gate of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via metfalenenopstaan.be om op de hoogte te blijven van al onze aankomende events!

Een initiatief van:

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkerondernemen.be. #sterkondernemen
  • Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’.Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.