Loading Events
This event has passed.

ALS FAILING FORWARD STAAN WE VOOR 200% ACHTER ONDERNEMERS DIE ‘VALLEN EN WEER OPSTAAN’.
MAAR WAT HET CORONAVIRUS BETREFT, WILLEN WE NATUURLIJK GÉÉN RISICO’S NEMEN. DAAROM LASSEN WE VOORLOPIG ONZE EVENTS AF. HOU ONZE SOCIAL MEDIAKANALEN IN DE GATEN, WE HOUDEN JULLIE OP DE HOOGTE!

 


De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En fouten maken hoort daar nu eenmaal bij. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties slaan wel eens de bal mis. Een ondernemersverhaal is ook maar zelden een rechte lijn naar omhoog.

Op 24 maart slaan Failing Forward en Ekonomika Alumni for Entrepreneurship de handen in elkaar om drie boeiende ondernemers zonder schroom te laten getuigen over hun veerkracht en over het leergeld dat ze tijdens hun – intussen succesvol – ondernemersparcours betaalden. Als afsluiter kunnen we napraten over ups en downs tijdens een gezellige borrel.

LOCATIE

MC-SQUARE Leuven

Philipssite 5

3001 Leuven

PROGRAMMA 

18:00Welkom & registratie

18:30 – Drie ondernemers getuigen over hun vallen en opstaan

Eline Blanchaert is Sales director van Klingele Chocolade dat innovatieve fairtrade and suikervrije chocolade uitvoert naar meer dan 40 landen. Dit leverde hen in 2017 de erkenning van de “Leeuw van de Export”. Ooit ging het er anders aan toe. Het bedrijf kroop door het oog van de naald nadat het 15 jaar geleden zijn markt zag instorten.

Kurt Tuypens is als mede-oprichter van WAVE agency een bekend marketeer en communicator in de sport- en muziekwereld. Voorheen stond hij aan de wieg van Zamante, dat de torenhoge ambitie had om het Facebook te worden voor iedereen die actief met voetbal bezig is. Waarom dit platform na meer dan 6 jaar verdween van het internet verdween vernemen jullie op 24 maart.

Isabelle Dumortier, de vrouw achter de vorig jaar stopgezette Tutu Shop, is beginnen ondernemen op haar 18de. Ze houdt van niches en heeft zo ooit ook een webshop voor pilootartikelen opgezet. Het leergeld dat ze als ondernemer heeft betaald stelt ze nu als consultant ten dienste van andere ondernemers.

19:30 – Panelgesprek gemodereerd door Luc Blyaert

20:15 Drank en hapje

INKOM – GRATIS

IK REGISTREER ME

 

 

Opgelet *** registratie verplicht!

 

Gesteund door:

Een initiatief van:

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen.
  • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.