Loading Events
This event has passed.

Hasselt, kom luisteren, inspiratie opdoen en leren uit andermans falingen! Niet komen, is geen optie!

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

Opgelet, deze keer heeft de Faalfolie plaast op de middag! U krijgt samen met een broodje, twee faalverhalen voorgeschoteld.

LOCATIE

Corda ConferenceKempische Steenweg 311, 3500 Hasselt

PROGRAMMA 

12:00 – Welkom & broodje

12:30 –  Sylvia Feytons + Q&A

Een aantal jaren geleden heeft Sylvia met haar echtgenoot een eigen bedrijf Book in a Box opgestart. Het was een nieuw cadeauconcept voor boeken, als alternatief voor de klassieke boekenbon. Na een reeks van tegenslagen hebben ze – letterlijk dan – de boeken moeten neerleggen. Ze kan nu terugkijken zonder spijt dat ze het niet heeft geprobeerd, ook al bracht het heel veel pijn en verdriet met zich mee.

12:50 – Nicky Vankets + Q&A

Nicky Vankets is vooral bekend om zijn spectaculaire trouwjurken en oogverblindende vrouwelijke avondjurken. Het stond in de sterren geschreven dat Nicky modeontwerper zou worden. Tijdens zijn opleiding en zijn ondernemersparcours kwam hij obstakels tegen, maar hij liet zich niet zo gauw van de wijs brengen. Hij wist telkens uit het dal te kruipen, met succes, want vandaag heeft het label Nicky Vankets veel en trouwe klanten en maakt zijn bedrijf winst.

INKOM – GRATIS 

Opgelet *** registratie verplicht!

Hou zeker onze website in de gate of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via metfalenenopstaan.be om op de hoogte te blijven van al onze aankomende events!

Een initiatief van:
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkerondernemen.be. #sterkondernemen
  • Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’.Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.