Loading Events
This event has passed.

Gent, we’re back! De Failing Forward Faalfolie trein stopt nog eens in jullie stad en deinst niet terug om straffe faalverhalen te brengen op 25 oktober. Kom af, ‘t is gratis!!

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal faalverhalen en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

LOCATIE:

Zebrastraat – Zebrastraat 32, 9000 Gent

PROGRAMMA: 

19:00 – Welkom & registratie

19:30 – Lothar De Keyne + Q&A

Lothar heeft tijdens zijn studies de online verhuurdiensten SkiLi en AléGo uit de grond gestampt. Dit leverde hem in 2016 de titel van Vlaamse student-ondernemer van het jaar. Sindsdien is hij niet blijven stilzitten. Hij heeft nieuwe bedrijven opgericht rond betaalbaar wonen en duurzame energie.

20:00 – Julie Stampaert + Q&A

Julie’s House is met haar artisanale taarten en gebakjes één van de hotspots in Gent. Een mooi voorbeeld van een succesvolle onderneming ontstaan uit pure passie, met een gezonde ambitie. Julie komt ons vertellen hoe ze de problemen op haar weg heeft weten om te zetten in opportuniteiten.

20:30 – Walter Van Uytven + Q&A

Walter is CEO van Gentse scale-up Awingu dat je virtuele werkplek overal en op elk toestel beschikbaar maakt via de webbrowser. Na de oprichting van enkele IT-bedrijven heeft hij zijn ondernemerstalent ook bij Proximus ingezet. Als voormalig mentor van startups en huidig voorzitter van Netwerk Ondernemen vindt Walter het bijzonder belangrijk dat ondernemers ‘lessons learned’ delen met elkaar om zo bepaalde valkuilen te vermijden.

21:00 – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS 

Opgelet *** registratie verplicht!

Hou zeker onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via metfalenenopstaan.be om op de hoogte te blijven van al onze aankomende events!

Een initiatief van:
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkerondernemen.be. #sterkondernemen
  • Startups.be helpt Belgische startups met hun groei- en financieringsplannen, en met het ontdekken van interessante internationale markten. De netwerkorganisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via matchmaking events en een gloednieuw ‘expert agency’.Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.