Loading Events
This event has passed.

Mislukken, onderuitgaan, tekortschieten, stranden, floppen: ondernemers beleven heel wat grote en kleine faalmomenten. Om hieruit te leren, opnieuw te beginnen en nadien (nog) beter te doen.

Tijdens de Failing Forward Faalfolies praten ondernemende mensen zonder schroom over de obstakels en onverwachte hindernissen op hun weg naar succes. Want falen doe je alleen als je er niets uit leert. Succesvol worden zonder fouten maken bestaat niet. Fouten maak je als opstap naar succes.

De Faalfolie avond bestaat uit een drietal getuigenissen van lokale ondernemers en de mogelijkheid om na te praten met een drankje en een hapje.

LOCATIE

Illie Mangaro, Dok-Noord 7 – 9000 Gent

PROGRAMMA 

19:00 – Welkom & registratie

19:30 – Magali De Reu + Q&A

Magali De Reu leeft met het Asperger Syndroom, waardoor ze een echte strijders-mentaliteit heeft ontwikkeld. Na haar ontslag als copywriter werd Magali aangeraden om iets anders te gaan doen. Maar schrijven is nu eenmaal haar passie en ze hield voet bij stuk. Intussen groeide ze als blogger, storyteller en spreker voor de tech/startup gemeenschap uit tot een gevestigde waarde.

20:00 – Jakob Lorré + Q&A

Jakob Lorré richtte in 2012 SEEQ op, om complexe zaken eenvoudig weer te geven in korte animatiefilmpjes. De start-up kende een razendsnelle groei. In 2016 werd ze herdoopt tot Well Played. Het accent kwam te liggen op een meer planmatige ondersteuning van de communicatie van haar klanten. Maar Well Played kwam in een storm terecht, en Jakob heeft eraan gedacht om een punt te zetten achter het verhaal…..

20:30 – Julie Stampaert + Q&A

Julie’s House is met haar artisanale taarten en gebakjes één van de hotspots in Gent. Een mooi voorbeeld van een succesvolle onderneming ontstaan uit pure passie. Julie komt ons vertellen dat de dagelijkse realiteit van een horeca ondernemer niet altijd even zoet smaakt. Dit weerhoudt er haar niet van om obstakels om te zetten in opportuniteiten en constant verder te groeien.

21:00 – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS

Opgelet *** registratie verplicht!

Een initiatief van:
  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be #sterkondernemen.
  • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.
Gesteund door: