Eindelijk!

Een plek waar je
fouten mag maken!

Word je graag geïnspireerd door doorwinterde ondernemers?

Zin om te ondernemen maar durf je niet goed?

Wil je je passie leren kennen?

Wil je kleine fouten beter leren bijsturen?

Dan is de conferentie op 28 november
in Gent, iets voor jou.

Je wil het beste uit jezelf halen en je wil ondernemen zonder je te laten verlammen door angst en kritiek? De ondernemers, experts en coaches die je ontmoet tijdens onze Failing Forward Conferentie in Gent helpen je om dat doel te bereiken!

Internationaal gelauwerd keynote-spreker Cyriel Kortleven bijvoorbeeld, speelt tijdens zijn presentatie op een interactieve manier met paradoxen als ‘meer doen met minder’ en de complexiteit van het eenvoudige. Zijn levensmissie? Een boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals die geconfronteerd worden met veranderingen en met mislukkingen.

Ondernemende Vlamingen als Jorn Vanysacker, Soe Nsuki, Wesley Lorrez en Anthony Bosschem getuigen eerlijk en zonder schroom over de obstakels en de onverwachte hindernissen op hun weg naar succes, en doen uit de doeken hoe die faalmomenten hen sterker hebben gemaakt.

Tenslotte zetten we je zelf ook aan het werk en laten we je je passie, je faalangst, je talent en je sales skills onder de loep nemen tijdens tal van praktische workshops. De herwonnen energie, de nieuwe inzichten en de frisse ideeën die je nadien mee naar huis neemt, zetten je gegarandeerd terug op het juiste spoor!

Programma:

13:00 – Ontvangst
13:30 – Opening met keynote
14:25 – Panelgesprek
15:00 – Pauze
15:30 – Keuze uit verschillende workshops
17:30 – Afsluitende netwerkreceptie

Registreer je vandaag nog!

Plaatsen zijn beperkt!

Keynote

Keynote spreker Cyriel Kortleven neemt je tijdens zijn interactieve presentatie “Life is short, Choose Life” mee op het pad langsheen diverse paradoxen.
// Lees meer

Panel

Ondernemers Jorn Vansyacker, Soe Nsuki, Wesley Lorrez en Anthony Bosschem getuigen over hun faalmomenten én over hoe deze hen sterker maken.

// Lees meer

WORKSHOPS

Mislukken is een goede leerschool, maar wat staken onze ambassadeurs en onze rolmodellen dan op uit hun fouten? We lijsten het even voor u op.

// Lees meer

PRAKTISCH

Wil je weten waar het is en waar je moet parkeren?

// Lees meer

WAAROM UW STEUN ESSENTIEEL IS

Wilt u ook, samen met duizenden andere Vlamingen, mee het taboe op falend ondernemerschap doorbreken? Vindt u ook dat we veel meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en daardoor soms falen? Bent u ervan overtuigd dat we ondernemers de kans moeten geven om uit het dal te kruipen en opnieuw recht te veren?

Onderteken dan nu ons manifest!

BLIJF OP DE HOOGTE!
SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF