EINDELIJK! Een CONFERENTIE waar fouten bespreekbaar zijn!

AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT (150 p)

De Failing Forward conferentie is een plek waar fouten bespreekbaar zijn. Kom luisteren naar het openhartige en eerlijke verhaal van o.a. Eline De Munck (Odette Lunettes)en Cédric Van Branteghem (Olympisch atleet, Memorial Van Damme, Golazo) en laat je inspireren!

Je wil het beste uit jezelf halen en je wil ondernemen zonder je te laten verlammen door angst en kritiek? De workshops die je kan volgen tijdens onze Failing Forward Conferentie helpen je om dat doel te bereiken! De herwonnen energie, de nieuwe inzichten en de frisse ideeën die je nadien mee naar huis neemt, zijn goud waard!

Programma

16:00 – 16:30: welkom drink

16:30 – 18:00: 3 parallelle workshops rond vaak voorkomende valkuilen bij het ondernemen (meer informatie volgt)

18:00 – 18:30: drinks

18:30 – 20:00: plenaire sessie met keynote door 2 inspirerende ondernemers + panelgesprek rond de mentale aspecten van het ondernemen.

20:00 – 22:00: walking dinner

Praktisch

@ MeetDistrict , Ottergemsesteenweg Zuid 808 b300, 9000 Gent

2000 Antwerpen

Parkeren kan gratis in de Brico parking, Sluisweg 1

Bus 19 vanaf St-Pietersstation

Toegangsprijs:

Full access ticket voor professionals €50

Full access ticket voor voor studenten €20

Limited ticket voor plenaire sessie en walking dinner €35

BESTEL HIER JE TICKET

Keynotes

Wanneer ze 19 was richtte Eline De Munck een VOF op en startte zo haar media carrière. Dankzij haar passages op JimTV en als actrice in onder andere LouisLouise op VTM werd ze al snel een bekend tv gezicht. Maar na vele jaren bij jongerenzender JimTV had Eline het gevoel dat ze niet meer kon opladen, dat het tijd was voor iets anders. En omdat ze niet langer afhankelijk wou zijn van sporadische opdrachten bij de media ging ze resoluut voor een carrière switch.

Na twee jaar voorbereiding en marktonderzoek werd Odette Lunettes opgericht. En ondanks alle planning, het opzoekwerk en zorgvuldig uitwerken van het concept kon Eline beginnersfouten niet vermijden. Dat overkomt iedereen en daar leer je uit. Samen met vennoot Bob staat ze vier jaar later nog steeds aan het roer van haar eigen brillenmerk.

Eline De Munck vertelt je dat ondanks een goede voorbereiding het menselijk is om fouten te maken, het ondernemerschap een continue leerschool is en je niet kan zonder doorzettingsvermogen en passie. 

Cédric Van Branteghem was 20 toen hij met de 400m aan zijn eerste Europees kampioenschap deelnam. Die eerste keer was geen succes en hij geraakt niet voorbij de reeksen. Een jaar later werd hij echter Belgisch kampioen, de eerste nationale titel van de vele die nog zullen volgen. Cédric kende naam en faam in de atletiek en nam in 2004 deel aan zijn eerste Olympische Spelen, toen in Athene.

Twee jaar late kreeg hij te maken met zijn eerste zware blessure waardoor hij zijn deelname aan de halve finale van het Europees Kampioenschap moet stopzetten. Na lange revalidatie zet Cédric terug de eerste stappen van de 400m. En in 2008 mag hij voor een tweede keer naar de Olympische Spelen. De jaren die volgen zijn er van overwinningen maar voornamelijk ook van vele blessures. Zijn afscheid als topsporter in 2010 was onvermijdelijk. Cédric loopt zijn laatste wedstrijd tijdens de Memorial Van Damme. Waar hij sinds 2017 ook meetingdirecteur is.

Het vallen en opstaan als topsporter, het niet alleen fysiek maar mentaal revalideren van zware blessures. Cédric Van Branteghem vertelt over hoe je angst moet omarmen en omzetten naar positieve energie.

PANELGESPREK ROND DE MENTALE ASPECTEN ONDERNEMERSCHAP

HANS HERMANS

MODERATOR

LODE UYTTERSCHAUT

FOUNDER/CEO START IT @KBC

BESTEL HIER JE TICKET

Met de steun van

Waarom uw steun essentieel is

Wilt u ook, samen met duizenden andere Vlamingen, mee het taboe op falend ondernemerschap doorbreken? Vindt u ook dat we veel meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en daardoor soms falen? Bent u ervan overtuigd dat we ondernemers de kans moeten geven om uit het dal te kruipen en opnieuw recht te veren?

Ik onderteken het manifest!