THE BIG SQUEEZE PRESENTS FAILING FORWARD

12 november 2020

DE VOLGENDE HALFJAARLIJKSE FAILING FORWARD CONFERENTIE
IS EEN ONDERDEEL VAN “THE BIG SQUEEZE”

VOLLEDIG ONLINE DEZE KEER

Dit is de niet te missen jaarlijkse ontmoeting die startende en groeiende ondernemers helpt om tijd te winnen:

  • Ontmoet op één namiddag op één plek heel wat relevante partijen die je onderneming helpen groeien
  • Leer uit de fouten van andere ondernemers
  • Maak kennis met de nieuwe inzichten van “thought leaders”
  • Deel inzichten en ervaringen met andere ondernemers
  • Dompel je onder in het startups ecosysteem

Zoals gewoonlijk, kan je je verwachten aan inspirerende getuigenissen over de ups en downs die samengaan met ondernemen en praktische workshops rond financiering, marketing, strategie, internationaliseren, ….

Ik wil erbij zijn!

Dit ticket geeft je naast de Failing Forward conferentie onderdelen toegang tot alle activiteiten aangeboden door The Big Squeeze.
De voertaal voor de expert classes is het Engels.

Programma

13:00 – 17:40 : Expert Classes (voertaal Engels)

NATHALIE DE CEULAER

Financieel management om beter te beslissen en te overtuigen

KPI’s, (financiële en operationele) rapportering en financiële plannen voor startups en scale-ups: hoe helpt goed financieel management om betere beslissingen te maken, financiering te bemachtigen en een betere relatie op te bouwen met je investeerders en bestuurders

VEERLE HUYGEN

Hoe zorg je voor relaties die voor jou werken? 

lles draait om relaties in het leven. De manier waarop je met je team omgaat, de manier waarop je met je klanten omgaat, met je aandeelhouders, … is in grote mate bepalend voor je succes.

Maar hoe creëer je échte verbinding zodat relaties voor je werken in plaats van dat ze energie kosten?

.

Registratie op The Big Squeeze geeft je toegang tot alle expert classes aangeboden door de Big Squeeze, en dus niet enkel boven vermelde Expert Classes die zich inschrijven in het Failing Forward thema.

DEBAT: UPS AND DOWNS VAN HET ONDERNEMERSCHAP, THE WAY FORWARD

We gaan in gesprek met twee bijzonder gepassioneerde ondernemers. Twee rebelse ondernemers die heel wat initiatieven en startups in het leven riepen. Wat ze hierbij tegenkwamen op hun pad heeft hen gekneed tot de sterk maatschappelijk geëngageerde ondernemers  die ze vandaag zijn geworden

We gaan in gesprek met

MATHIAS DOBBELAERE-WELVAERT

Ondernemen is leven. Leren. Vergeven. Irriteren. Ondernemen is leven geven aan ideeën van de geest. Er bestaat weinig meer beangstigend noch spannend. Ondernemen is uitbouwen. Elke dag, de bedding van de rivier een steen verleggen. Ondernemen is ook falen. Op je bek gaan. Verliezen. En weer rechtkrabbelen. Na 10 jaar besloot Matthias om deJuristen vaarwel te zwaaien. Want het was tijd. Het was tijd voor de toekomst, het was tijd voor het nieuwe. Het is tijd om weer te proeven, weer angst te kennen, weer te lopen zonder adem, moe en voldaan.

Matthias Dobbelaere-Welvaert is nu directeur van the Ministry of Privacy, en bekend als privacy-activist.

XAVIER DAMMAN

Van Storify over Open Collective tot Extinction Rebellion en #FridaysForFuture. Doorheen zijn (lopende) reis zal Xavier delen hoe hij downtimes gebruikt om een stap terug te zetten, zicht te regenereren en de nieuwe mogelijkheden te verkennen. Hij zal delen hoe hij mislukkingen gebruikt als deel van het iteratieproces dat hem leidt naar waar de wereld hem het meest nodig heeft.

Hij hoopt jullie met deze getuigenis ideeën en motivatie te geven om de sprong te maken, prioriteiten te veranderen en zaken op te zetten om de maatschappij te helpen bij de aanpak van de klimaat- en ecologische noodsituatie.

Ik wil erbij zijn!