Conferentie
Koop hier je Conference Pass met 20% korting!
Koop hier je Day Ticket voor 28/9 met 20% korting!

EINDELIJK!
Een CONFERENTIE waar fouten bespreekbaar zijn!

Deze keer werkt Failing Forward samen met SuperNova. Dit festival van de toekomst, dat op ’t Eilandje in Antwerpen zal doorgaan, bestaat uit 4 dagen en nachten met onderandere inspirerende talks, een expeditie, een tech fair en muziek. En dit alles onder het motto ‘Tomorrow is unstoppable. Embrace the future at SuperNova!” We zijn dan ook trots dat we met Failing Forward hier deel uit kunnen maken.

De Failing Forward conferentie is een plek waar fouten bespreekbaar zijn.  Kom luisteren naar het openhartige en eerlijke verhaal van Sebastiaan Hooft (auteur, DJ en ondernemer) tijdens de conferentie op 28 september om 16.30 uur. Op diezelfde dag organiseren we ook een sofa-sessies waar Jozefien Daelemans (Charlie Magazine) jou zal laten inspireren door haar verhaal.

Dankzij Failing Forward kan je met 20% korting naar SuperNova!
Wil je de zowel op donderdag 27 september als vrijdag 28 septmeber naar SuperNova Conference gaan of liever enkel vrijdag 28 september? Geen probleem! Klik op de link hierboven om je korting te bemachtigen.

Vink zeker en vast deze 2 namen in je agenda aan in je SuperNova-agenda!

Keynotes & panelleden

Sebastiaan Hooft

SEBASTIAN HOOFT, Nl

Author / DJ / Entrepreneur

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee één van de invloedrijkste techondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is veelgevraagd spreker en mentor voor talloze startups, bovendien reist hij de wereld over als dj.

JOZEFIEN DAELEMANS, Be

Charlie Magazine

Jozefien  werkte 10 jaar lang als ‘art director’ voor verschillende vrouwen magazines. In 2014 besloot ze haar eigen magazine te starten, genaamd Charlie Magazine. Het lichaamsbeeld en gendergelijkheid zijn haar grootste onderwerpen. Als hoofdredacteur geeft ze graag de kans aan jonge (vrouwelijke) schrijvers. Ze deelt graag haar falingen en fouten tijdens haar sofa-sessie.

Koop hier je Conference Pass met 20% korting!
Koop hier je Day Ticket voor 28/9 met 20% korting!

Praktisch

SuperNova gaat door op ’t Eilandje in Antwerpen.

Het hele programma, alle info & tickets via https://www.supernovafest.eu

BEZOEK SUPERNOVA

Waarom uw steun essentieel is

Wilt u ook, samen met duizenden andere Vlamingen, mee het taboe op falend ondernemerschap doorbreken? Vindt u ook dat we veel meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en daardoor soms falen? Bent u ervan overtuigd dat we ondernemers de kans moeten geven om uit het dal te kruipen en opnieuw recht te veren?

Ik onderteken het manifest!