Op 28 september kreeg Failing Forward een podium op de eerste editie van het technologie- en innovatiefestival Supernova.Foto’s:  Fille Roelants Photography.

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft gaf een plenaire conferentie.

Sebastiaan Hooft spreekt wereldwijd over ondernemerschap en wordt sterk gerespecteerd in het veld, gekenmerkt door TEDx en publicaties zoals het Amerikaanse nieuws en wereldrapport. Daarnaast is hij gepassioneerd door muziek, en is hij momenteel  internationaal DJ.

Sebastiaan richtte in vijftien jaar tijd twintig bedrijven op. Hij geeft zichzelf een succesratio van 1 op 20. Achteraf gezien merkte hij op dat zijn ego gebonden helemaal was gebonden aan de evolutie van zijn meest succesvolle bedrijf. Toen hij dat noodgedwongen verkocht, lag zijn ego in duigen. Sebastiaan heeft nadien nieuwe dingen moeten creëren om zichzelf weer uit te vinden. Hij onderstreept de prominente rol van mentoren in dat proces. Herbeleef de tussenkomst van Sebastiaan Hooft.Jozefien Daelemans animeerde een intiemere en interactieve sofa sessie.

Jozefien Daelemans werkte 10 jaar als art director en verzorgde het creatieve ontwerp en de lay-out van verschillende damesbladen.

In 2014 nam ze de grote stap om haar eigen tijdschrift Charlie Magazine te starten. Lichaamsbeeld en gendergelijkheid zijn haar meest besproken onderwerpen. Ze is van mening dat hoe we mannen en vrouwen portretteren een enorme impact heeft op hoe we onszelf zien. Daarom is het haar missie om ons zelfbeeld ten goede te veranderen dankzij realistische rolmodellen en eerlijke beeldvorming.

Jozefien lanceerde zich in dit avontuur puur op basis van gut feeling. Gaandeweg heeft ze haar angsten overwonnen en het bedrijf geprofessionaliseerd, met vallen en opstaan. Perfectie nastreven is in haar ogen steriel. Jozefien is ook van oordeel dat onze cultuur vrouwen nog te sterk aanzet zich onzeker te voelen. Dit is een echte verspilling van potentieel. Herbeleef de tussenkomst van Jozefien Daelemans.

Waarom uw steun essentieel is

Wilt u ook, samen met duizenden andere Vlamingen, mee het taboe op falend ondernemerschap doorbreken? Vindt u ook dat we veel meer respect moeten tonen voor ondernemers die dag in dag uit risico’s nemen en daardoor soms falen? Bent u ervan overtuigd dat we ondernemers de kans moeten geven om uit het dal te kruipen en opnieuw recht te veren?

Ik onderteken het manifest!